.

GDPR -pobyty a služby

Souhlas se zpracováním osobních údajů, nezbytných pro uskutečnění objednaného pobytu či služeb a souhlas se zasíláním informací

Díky tomuto souhlasu budeme moci uskutečnit Váš pobyt či službu. Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 679/2016 o Ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“ dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a o změně některých zákonů.

Zaškrtnutím daného políčka v elektronické přihlášce udělujete provozovateli  ARA-AGENTURA s.r.o., IČO: 27507173, jakožto správci osobních údajů, svůj souhlas s tím, aby zpracovával osobní údaje, obsažené v elektronické přihlášce a v seznamu ubytovaných (který je součástí objednávky), konkrétně:

– jméno, příjmení, rodné číslo – či datum narození, korespondenční adresa  všech zúčastněných osob -zákazníků – těch kdo využívají naše služby (v seznamu ubytovaných).

Tyto informace jsou potřebné do knihy ubytovaných nejen pro nás, ale také pro další instituce a úřady, které je po nás vyžadují např. obec Malá Skála, finanční úřad – při vystavování faktur atd.

Dále:

 – jméno, příjmení, telefonní kontakt, korespondenční a e-mailová adresa objednavatele

Tyto osobní údaje budou využity pro zasílání informací o nových, připravovaných akcích. Jedná se hlavně o informace  volných kapacitách a novinkách v RZ  ARA Malá Skála. 

Souhlas uděluji na dobu neurčitou, do odvolání tohoto souhlasu, přičemž odvolání mohu kdykoliv zrušit formou e-mailového oznámení na adresu iveta@ara-agentura.cz, a  dojde k vymazání údajů (tam kde to není vázáno zákonnou lhůtou) a k okamžitému zrušení zasílání výše uvedených informací.

Pokud ke zrušení souhlasu dojde přes uskutečněním objednaného pobytu či služeb, bude vzhledem k nemožnosti pobyt realizovat postupováno dle platných storno podmínek.

Bez tohoto souhlasu není možné zrealizovat Vaši objednávku. Děkujeme za pochopení.